PROEF UW EIGEN CREATIE

De kookworkshops van Grand Hotel Voncken zijn voor chef-kok Hans Pijls dé manier om zijn passie voor koken te delen met iedereen die van koken houdt. Tijdens een kookworkshop bij Grand Hotel Voncken gaat u samen met de koks van ons restaurant aan de slag om uw eigen driegangen diner te bereiden.

Na een ontvangst met aperitief en amuses, die door onze koks al op voorhand klaargemaakt worden, gaat u aan de slag. Onze koks zullen u begeleiden en uitleg geven over dagverse ingrediënten en de bereiding van de seizoensgebonden gerechten. De receptuur van de gerechten die tijdens uw kookworkshop op de menukaart staan, mag u na afloop mee naar huis nemen.

Nadat een gang bereid is, mag u plaatsnemen in ons restaurant en zal ons bedieningspersoneel uw gerecht serveren. Hier geniet u van onder het genot van een glaasje wijn, waarnaar u weer terug de keuken induikt voor de bereiding van de volgende gang. De kookworkshop wordt afgesloten met een kopje koffie of thee en onze huisgemaakte friandises.

Het a la carte restaurant van Grand Hotel Voncken is tijdens de kookworkshop geopend. Dit geeft u en uw gezelschap de gelegenheid een echt kijkje achter de schermen te nemen. Onze kookworkshops worden verzorgd voor groepen van 6 tot 15 personen, zodat we er zeker van zijn dat er genoeg persoonlijke aandacht voor iedereen is. Indien u met meer personen wenst deel te nemen, zullen wij het gezelschap in groepen verdelen. Meestal kiezen wij voor onze kookworkshop voor gerechten van onze a la carte kaart, maar indien gewenst kan er in overleg met de chef ook een ander menu worden samengesteld. Neem contact op met ons op voor meer informatie.

Vraag het Fleur!

VRAAG HET AAN FLEUR

Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij sturen u
een passend voorstel!

Of bel direct: +31 (0) 43 601 28 41
Vraag het Fleur!

VRAAG HET AAN FLEUR

Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij sturen u een passend voorstel!

Of bel direct: +31 (0) 43 601 28 41
De grote feestzaal van Hotel Voncken
Heerlijk ontbijtje bij Hotel Voncken
Hotel Vocnken by night
2 mensen op het terras
Kunst in de hal