Hotel Voncken

OVERNACHTEN IN HARTJE VALKENBURG

Of u nu kiest voor een recent vernieuwde hotelkamer of een suite met uitzicht op de kasteelruïnes, bij Hotel Voncken ontwaakt u in een omgeving van luxe en gezelligheid.

Alle drieënveertig kamers van Hotel Voncken zijn voorzien van alle basisvoorzieningen en een bad/douchecombinatie of inloopdouche, tv, koelkastje, kluis en airco. In ons hele hotel kunt u gebruik maken van gratis Wi-Fi.

Honden zijn toegestaan in ons hotel, € 17,50 per hond per overnachting. Maximaal 2 honden per kamer. Honden zijn niet toegestaan in de ontbijtzaal en moeten in het hotel aangelijnd zijn. Honden mogen niet alleen worden achtergelaten op de hotelkamer als de eigenaar niet in het hotel aanwezig is. Tijdens het ontbijt mag de hond alleen blijven op de kamer of de gast dient het ontbijt mee te nemen naar de kamer.

Kom bijzonder overnachten in Valkenburg, bij Hotel Voncken!

KIES UW KAMER

Overview van de Standaard Kamer
STANDAARD KAMER

1 of 2 personen

v.a. 79,-

Overview van de Luxe kamer
LUXE KAMER

1 of 2 personen

v.a. 99,-

JUNIOR SUITE

2, 3 of 4 personen

v.a. 119,-

SUITE

2 personen

v.a. 159,-

‘Gezellig familiehotel met geïnteresseerd en attent personeel. Vrijwel iedereen maakt graag even een praatje, wat je als gast welkom doet voelen. De kamers zijn ruim en erg schoon. Er is een gezellig terras en heerlijk ontbijtbuffet. Zeker een aanrader.’

De zaal bij Hotel Voncken op het Walramplein
Buitenaanzicht van Hotel Voncken voor een Overnachting in Valkenburg
De serre van Hotel Voncken, het hotel in Valkenburg
De bar in het luxe hotel in Valkenburg