Hotel Voncken, het charmante Hotel in Valkenburg

Een ontspannen midweek in Valkenburg

Welkom bij Hotel Voncken, uw thuis weg van huis in het betoverende Valkenburg! Ons hotel, doordrenkt van geschiedenis en warmte, biedt u de perfecte uitvalsbasis om deze schilderachtige stad te verkennen. Gelegen in het hart van Valkenburg, omringd door prachtige natuur en eindeloze activiteiten, belooft Hotel Voncken een onvergetelijk verblijf voor uw midweek in Valkenburg!

Beleef het beste van Valkenburg in een midweek

Valkenburg, een charmante stad doordrenkt van geschiedenis en cultuur, nodigt u uit voor een betoverende ervaring. Wandel door de straten en ontdek de rijke historie die tot leven komt in de oude gebouwen en ruïnes. Voor de avontuurlijke geest zijn er de indrukwekkende grotten te verkennen. Geniet van de sfeer op de gezellige terrasjes en maak kennis met de Limburgse gastvrijheid. Valkenburg biedt voor ieder wat wils, van culturele hoogtepunten tot actieve activiteiten of zelfs ontspanning bij de Thermae 2000.

Ontdek onze kamers

Bij ons luxe hotel in Valkenburg streven we naar perfectie in gastvrijheid. Ons historische hotel, met zijn klassieke charme en moderne comfort, biedt u een warm welkom. Onze kamers zijn ingericht met oog voor detail en comfort. Ontsnap aan de drukte van het dagelijkse leven en kom tot rust in onze ruime en elegant ingerichte kamers. Wij garanderen u een aangename nachtrust te midden van de rust van Valkenburg.

KIES UW KAMER

Overview van de Standaard Kamer
STANDAARD KAMER

1 of 2 personen

v.a. 79,-

Overview van de Luxe kamer
LUXE KAMER

1 of 2 personen

v.a. 99,-

JUNIOR SUITE

2, 3 of 4 personen

v.a. 119,-

SUITE

2 personen

v.a. 159,-

Voordelen van een midweek Valkenburg

Ervaar de voordelen van een midweek in Valkenburg. Geniet van de rustige doordeweekse dagen, waarin u de stad kunt verkennen zonder de drukte van het weekend. Ontdek Valkenburg ontspannen op uw eigen tempo en laat de magie van de stad op u inwerken. Een midweek is tevens voordelig als u verblijft voor zakelijke doeleinden in Zuid-Limburg!

Impressie van de Junior Suite
Wandelaarster in mooie weide bij de kasteeltuinen in Zuid-Limburg

©️Visit Zuid-Limburg

Suite van Hotel Voncken, optimaal genieten voor een midweek Valkenburg
Overnachten in Zuid Limburg

Reserveer uw onvergetelijk verblijf

Wacht niet langer en reserveer nu uw midweek bij Hotel Voncken. Ontdek de betovering van Valkenburg en geniet van de luxe en gastvrijheid dat ons hotel in Valkenburg te bieden heeft. Liever een weekendje Valkenburg? Ook dan staan wij voor u klaar! Een onvergetelijke ervaring wacht op u, dus reserveer nu!